Език:

America for Bulgaria Foundation




Конференция, Ролята на фамилния бизнес за устойчиво развитие (23 март 2023)

На 23.03.2023г.  в 322 зала на Аграрен университет – Пловдив се проведе научна конференция на тема „Ролята на фамилния бизнес за устойчиво развитие“ организирана от  Фондация „Земята-източник на доходи“ с подкрепата на катедра „Икономика“ на Аграрен университет – Пловдив и Център по предприемачество на Технически университет – София, филиал Пловдив. Участие в конференцията взеха представители от Аграрен университет – Пловдив, Нов Български Университет – София, Икономически университет – Варна, Тракийски университет – Стара Загора, Институт по аграрна икономика, Висше училище по сигурност и икономика – гр. Пловдив, Висше училище по агробизнес и развитие на регионите – Пловдив и др.

Конференцията беше открита от доц. д-р Димо Атанасов – декан на факултета по икономика в Аграрен университет – Пловдив.

Участниците представиха значими и интересни факти, изводи и препоръки в различни сфери на селското стопанство. Актуалността на  темите по представените докладите предизвикаха разгорещени дискусии.

Докладите от конференцията ще бъдат публикувани в сборник „Научни трудове на Аграрния университет“, а част от тези на английски език в списание „Аграрни науки”.

Подкрепата за Фондация "Земята - източник на доходи" е осигурена от Фондация „Америка за България“. Изявленията и мненията, изразени тук, принадлежат единствено на Фондация "Земята - източник на доходи" и не отразяват непременно вижданията на Фондация Америка за България или нейните партньори. America for Bulgaria Foundation

Архив Новини