Език:

America for Bulgaria Foundation




Обява: Стартира проект „Подкрепа на ромски ученици за успешно завършване на средно образование“

ОБЯВА

Във връзка с реализиране на проект „Подкрепа на ромски ученици за успешно завършване на средно образование“ (BU 222), финансиран от Ромски образователен фонд и Министерство но образованието и науката, Центърът за образователна интеграция на децата и учениците от етническите малцинства (ЦОИДУЕМ) обявява конкурс за:

Отпускане на стипендии за постигнати образователни резултати на ромски ученици записани в гимназиалната степен на образование (9-10-11-12 клас) за учебната 2016/2017 година.

За учебната 2016/2017 г. по проект „Подкрепа на ромски ученици за успешно завършване на средно образование“ (BU 222), ще бъдат отпуснати 600 стипендии на ромски ученици от цялата страна, които са записани в гимназиалната степен на образование (9-10-11-12 клас), дневна форма на обучение и са български граждани.

Повече за условията за кандидатстване и получаване на стипендии, както и необходимите документи за кандидатстване по проекта може да видите на официалния сайт на Центърът за образователна интеграция на децата и учениците от етническите малцинства (ЦОИДУЕМ)

Архив Новини