Език:Важно за земеделските производители

Наръчник за ДИРЕКТНИ ПЛАЩАНИЯ 2018
Церемония по награждаването на финалисти от ежегодния конкурс на вестник „Марица” – „Фермер на Тракия 2016” (24 февруари 2017)

Представители на фондация „Земята – източник на доходи“ присъстваха на Официалната церемония по награждаването на финалисти от ежегодния конкурс на вестник „Марица” – „Фермер на Тракия 2016”.

Церемонията се състоя на 24 февруари 2017 г. в ресторант „Амбасадор” на хотел „Рамада Пловдив Тримонциум”. Победителите в конкурса бяха избрани от Консултативен съвет към приложение „Агро”, в който взеха участие директорът на Института по растителни и генетични ресурси в Садово проф. д-р Тенчо Чолаков, проф. д-р Хриска Ботева от Институт по зеленчукови култури „Марица”, инж. агр. Иван Костадинов от Институт по овощарство, Елена Димова – директор на Дирекция „АПФСДЧР” при ОД „Земеделие” Пловдив, Жоро Георгиев – началник на отдел „ПСМП” при ОД на Държавен фонд „Земеделие”, Пловдив, д-р Николай Петков – гл. експерт в отдел „Контрол на храните” към ОДБХ-Пловдив, представители на част от спонсорите на конкурса – Обединена Българска банка, Евро Ферт АД, Метро – България и Стабил Агротрейд, както и журналист от вестник „Марица”.


Вижте повече по темата: Наградите на „Марица“: Двама с Агрооскари във „Фермер на Тракия“ – 24.02.2017 г. виж в PDF


Новини

Архив Новини