Език:

America for Bulgaria Foundation




Мониторинг и проучване на предложения за инициативи от партньорската организация Фондация “Бъдеще“ – гр. Ракитово (20 юли 2016)

На 20 юли 2016 г. представители от Фондация „Земята – източник на доходи“, Веселин Трендафилов, Георги Георгиев, Марияна Шишкова и Стефан Христов посетиха партньорската организация Фондация “Бъдеще“ – гр. Ракитово.

Целта на посещението беше да се извърши мониторинг на финансирани инициативи от партньорската организация и да се проучат нови предложения за инициативи.

Беше осъществен преглед на документацията по осъществените инициативи от партньорската организация Фондация “Бъдеще“ – гр. Ракитово.

Беше посетена на място инициатива за закупуване на оборудване за заведение за хранене където бяха обсъдени бяха проблемни въпроси свързани с инициативи.

Посетена на място беше и инициатива за закупуване на ливада в землището на гр. Ракитово, на която участникът е изградил обор и сеновал и отглежда успешно овце за поредна година. Предстои прехвърлянето на собствеността, тъй като бенефициентът е изплатил изцяло вноските по имота.

 

Посетихме на място обект, свързан с подпомагане за закупуване на материали за ремонт на склад, оборудване за заведение за бърза закуска и за производство и продажба на закуски.

Бяха посетени на място и инициативи за закупуване на оборудване за хранителен магазин в гр. Ракитово. Участникът е съумял да подсигури добре с оборудване и стока магазина, който се явява един от най-успешните в квартала. Участникът сподели, че евентуално ще желае да бъде подпомогнат с климатична система за поддържане на по-добри температурни условия в магазина.

В офиса на партньора прегледахме, уточнихме и съгласувахме документи, свързани с изпълнението на проекта и отчитането на дейности и инициативи.

Архив Новини