Език:Важно за земеделските производители

Наръчник за ДИРЕКТНИ ПЛАЩАНИЯ 2018Покана за кръгла маса на тема „Възможности за развитие на дребните земеделски стопанства в България през новия планов период”

Уважаеми партньори и приятели,

Имаме удоволствието, да Ви поканим за участие в кръгла маса на тема „Възможности за развитие на дребните земеделски стопанства в България през новия планов период”.

Тя ще се проведе на 26 февруари (петък) 2016 година от 10:00 ч., в зала 1 на Шеста палата на Международен панаир – Пловдив.

Ще бъдат обсъдени очаквани конкретни възможности за подкрепа на дребните земеделски стопани през новия планов период 2014-2020г., както и ролята на общините, държавните институции, неправителствените организации и учебните заведения за тяхното успешно реализиране.

По традиция кръглата маса е част от съпътстващата програма на международното изложение АГРА. Организатори са Фондация “Земята-източник на доходи”, Областна администрация Пловдив и Икономедиа – София. Събитието се провежда с финансовата подкрепа на Фондация “Тръст за социална алтернатива” и Европейския съюз и със съдействието на катедра Икономика на Аграрен университет – Пловдив и катедра Индустриален мениджмънт на Технически университет – София, филиал Пловдив.

За участие са поканени представители на структурите на Минстерството на земеделието и храните, на общински администрации, представители на Местни инициативни групи от областта, специализирани учебни заведения и на неправителствени организации, работещи за развитие на селските райони.

Програма на кръглата маса

Архив Новини