Език:

America for Bulgaria Foundation




Посещение на партньора Фондация „Нов път“ – Хайредин за мониторинг на осъществени инициативи и проучване на нови идеи (16 октомври 2015)

На 16 октомври 2015 г., във връзка с планиран мониторинг на осъществени инициативи от партньорската организация Фондация „Нов път“ – Хайредин и получени нови предложения за идеи, екип от Фондация “Земята – източник на доходи”, Веселин Трендафилов и Стефан Христов посетиха с. Хайредин и гр. Кнежа.

В с. Хайредин бяха посетени на място осъществени инициативи по програмата от партньорската организация до момента. Инициативите се развиват добре, като се обсъди възможността за закупуване на имот за отглеждане на пчели, което предложение ще бъде разгледано на по-късен етап.

В гр. Кнежа бе организирана среща от партньорската организация с кандидат участници по програмата за проучване на идеите им. Беше разгледана идея за закупуване на миниван. Кандидатът има разсадник за овощен посадъчен материал и няма транспорт, с който да реализира продукцията си. Идеята беше оценена като добра и е предложено на партньорската организация да разгледа възможностите за реализация. Представенo бе от друг кандидат предложение за закупуване на овце. Дадено е предложение към партньора да проучи допълнително идеята и да се разгледа на по-късен етап.

Архив Новини